Hakkımda 3 - Korkularım/Hobilerim & Blog açma sebeblerim


Doğal afetlerden özellikle deprem ve şimşeklerden, örümceklerden ve bir de çift karakterli hatta üç dört karakterli insanlardan nefret ediyorum. İnsan demişken, aslında insanları çok seviyorum fakat sadece hayvanlara güveniyorum, en azından yılanın soktuğunu, köpeğin havladığını biliyoruz. En güzel hobim gülümsemek (yada gülümsemek için sebeb aramak) ve yazı yazmak. Ondan hariç saatlerce yürümeyi, gerçek hayat hikayelerini dinlemeyi, kitap okumayı, kokulu mumları, Türkçe slow ve rock müziklerini (bilmediğim halde avazım cıkana kadar eşlik etmeyi) seviyorum. Ha birde tavanla dertleşiyorum eminim bunu yapan tek ben değilim. En iyi arkadaşım kendi gölgem ve tek kötü alışkanlığım ya da en büyük huzurum diyim ‘kahve’ bağımlısı olmak. Kahvesiz bir hayat düşünemiyorum. Etiyop’yada kahve ağacını ilk keşfeden herkimse Allah razı olsun.

Kücüklükten beri yazmayı seviyorum, artık içimde değil dışımda kalsın istiyorum. En büyük hayalim, ufak seyahatlerle birçok ülke ve şehir gezmek, gezerken de her yerin bir parça kültürünü keşfetmek. 15 yaşımda huzur evinde gönüllü çalışırken, yaşlı bir ninenin oturup bana anlattığı hayat hikayesini dinlemiştim. Diğer gün gittiğimde suratıma bakıp “sen kimsin?” demişti. Gülsemmi ağlasammı bilemedim. Anlayacağınız bende bir gün yaşlı bir bunak olursam (umarım ele ayağa düşmeden ölürüm Allah’ım)  gezdiğim, gördüğüm, güldüğüm ve başımdan geçen anılarımın kısacası hayat serüvenimin dünyaya kendi kalemimden bir kaydı olsun istiyorum... tabii beni buna en çok teşvik eden bir dakikası diğerine uymayan, ‘blog aç blog aç’ diye tutturan, enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen zirvelerden inmeyen ‘Zirvoş’ diye adlandırdığım kuzenimin katkısıda büyük.
Spontane kararlarla yaşamayı seviyorum. Planlı yaşayıp hayal kırıklarını toplamaktansa plansız yaşamayı tercih ediyorum. Birde mucizelere inanıyorum. Henüz başıma gelmedi ama elbet bir gün gelir. Hayatı alaya almıyorum ama halaya alıyorum. O’mu başı çekiyor benmi bilmiyorum ama herhalükarda içinde oynamakdan zevk alıyorum. Sizi de davet ediyorum...!

Comments

Popular posts from this blog

Gunu Birlik Venedik!

İçimi döküyorum müsadenizle....morg, korona ve ben

Bir Hayal Kurup Kalkacaktim Aslinda...

Hayal Kurmayı Unutmuşuz...

Ukrayna'da Fiyatlar

Pesime milleti taktim Norvec'e goturdum :)

Kimsin?

Manchester'a Niye Geldim???

O Uçağa Neden Bindim?

Polonya’ya Hos Gittim